Informatii despre accesul la probele speciale vineri, 1 mai 2009

cum se ajunge la "shakedown" Barnova si PS Poieni
http://picasaweb.google.com/drifterb3/GhidPSRaliulIasului2007#

alte informatii despre "shakedown" Barnova si PS Poieni
http://www.autorally.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=2033

PS Dobrovat :
Din Iasi o luati spre CUG/ Ciurea/ Lunca Cetatuii. Cand drumul va intra in padure, la primul viraj in forma de U de dreapta o luati pe exterior pe un drum pietruit. Ramaneti pe acel drum pietruit cat tine si apoi veti da de macadam. la un moment dat veti da de o intersectie, o luati pe drumul din stanga . mai incolo aveti o intersectie unde o tineti tot inainte (e un viraj in forma de U la stanga).Proba speciala incepe cateva sute de m mai incolo, unde drumul iese din padure.
daca veniti cu trenul in gara Barnova aveti de mers vreo 2 km in sus pe drum (prin dreapta tunelurilor de la calea ferata) pana ajungeti la o intersectie, intersectia e parte din PS Dobrovat (viraj interesant strans 90 grade dreapta). ceva mai incolo cei care vreti sa faceti gratare sau ceva de genul aveti o poiana mare cu un peisaj destul de frumos, rau, iarba verde, a masini de raliu samd.
Proba se termina inspre Dobrovat.
Pentru a ajunge la sosirea Dobrovat intrati de pe DN24 acolo unde am pus eu poze cu "Dobrovat 13" http://picasaweb.google.com/drifterb3/GhidPSRaliulIasului2007#5067791167203521890
o tineti tot inainte veti avea macadam-piatra cubica-asfalt-macadam iar cand se termina padurea si veti avea in dreapta o pajiste imensa, in dreapta pajistii e sfarsitul specialei. Mai mergeti in jos putin si veti avea o intersectie care va duce spre capatul specialei.
Dupa acea intersectie am vazut ca s-a asfaltat inspre Dobrovat dar nu stiu ce anume e dupa Dobrovat, daca se poate veni si pe acolo.

PS Popesti
la startul probei Popesti se ajunge prin Voinesti, mergand spre Tibana, dupa Voinesti se face undeva dreapta in padure.
la mijlocul probei Popesti se ajunge mergand din Iasi spre Roman si facand stanga in Podu Iloaiei la indicatorul "Madarjac 30 km". se trece prin Scobalteni, la un moment dat e Popesti parca, iar cand se ajunge la macadam se face la un moment dat la stanga, daca se merge inainte se ajunge la capatul probei Popesti, prin Bocnita parca. pt. a ajunge la mijlocul probei se trece prin Madarjac si se coboara spre platoul de dupa, care desparte cele 2 sectiuni forestiere.

0 comentarii: